Nogen gange skal man følge sit hjerte og gøre det, der føles rigtigt...

Løvens Hule

At deltage i Løvens Hule var ikke en del af planen, da Trine grundlagde Seamless Basic tilbage i 2018. Der var dog en del, der opfordrede hende til at skrive en ansøgning til programmet, og i foråret 2021 skrev Trine en ansøgning. Hun regnede dog på ingen måde med at blive udvalgt til at pitche for de fem løver.

Det blev hun, og med nøje planlægning af plancher og pitch til optagelserne var Trine klar til at indtage det meget genkendelige rum foran de fem løver. Seamless Basics' tal og forretningsgrundlag havde hun helt styr på, men da dagen oprandt opstod der alligevel en del nervøsitet.

Trine forventede ikke at få en investering, men under optagelserne kunne hun tydeligt mærke, at der var en god kemi med Mia Wagner, som var meget imponeret over kvaliteten og designet.

Siden optagelsen af Løvens Hule sæson 7 i august 2021 har Trine indtaget det tyske marked med over 70 forhandlere, og det japanske marked har også meldt sig med stor interesse for de eksklusive basisprodukter.

Hvilken bedre måde at udbrede Seamless Basic og dets værdier på end at få investering af Mia Wagner og Nordic Female Founders?

Vi glæder os til rejsen, der allerede er i fuld gang.