Privatlivspolitik

PERSONDATAPOLITIK:
På denne side kan du læse nærmere om vores persondatapolitik, som beskriver, hvordan Seamless Basic (www.seamlessbasic.com, Virksomheden, vi, os vores) indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger www.seamlessbasic.com og tilknyttede tjenester, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller foretager køb på hjemmesiden.

Det er muligt for dig at anvende hjemmesiden uden, at vi indsamler oplysninger om dig. Du skal være opmærksom på, at der på hjemmesiden anvendes cookies, hvorfor en deaktivering af disse kan nedsætte funktionaliteten på vores hjemmeside. Såfremt du accepterer cookies ved besøg på hjemmesiden, behandler vi de personoplysninger, som du måtte give samtykke til i den forbindelse, herunder oplysninger om din IP-adresse, oplysninger om din internetbrowser, hvilke undersider du besøger samt hvor længe besøget varer.

Seamless Basic er dataansvarlig for dine personoplysninger. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, kan du gøre det her:
Seamless Basic ApS
Nørregade 29A
8370 Hadsten
Danmark
Cvr nr.: 40010424
hello@seamlessbasic.com

Når du foretager et køb hos Seamless Basic, behandler vi følgende oplysninger:

Fornavn
Efternavn
Adresse
E-mail
Telefonnummer
Land
Betalingsoplysninger
Login & password
IP-adressse(r)
Oplysninger om købet 

I nedenstående finder du retsgrundlaget og formålet med indsamling og behandling af data. Når du besøger www.seamlessbasic.com, indsamler vi automatisk information om dig og din benyttelse af hjemmesiden. Vi, registrerer blandt andet, hvilken internetbrowser, du benytter, de søgeudtryk du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din internetlokation samt information om din computer.
Den samlede data har intet andet formål end at optimere brugeroplevelsen og funktionen på www.seamlessbasic.com. Vi benytter også informationen til at målrette vores marketing på forskellige kanaler og platforme, eksempelvis Google AdWords. Det hjælper os til at tilpasse vores kommunikation og markedsføring til dig. Retsgrundlaget for denne databehandling er EU’s generelle databeskyttelsesforordning, artikel
GDPR, art. 6 stk 1, litra f.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os gennem www.seamlessbasic.com, indsamler vi de oplysninger, som du giver os, herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmetode, information om, hvilke produkter, du køber samt eventuelle returnerede varer, leveringsønsker og information om den IP-adresse, du har benyttet, da du foretog dit køb.
Formålet med dette er, at levere de produkter, du har bestilt, og at opfylde vores aftale med dig. Endvidere har det til formål, at vi kan administrere din ret til at returnere varer og sende eventuelle klager. Vi behandler ydermere din data for at overholde de lovkrav, der gør sig gældende, når du foretager et køb, herunder bogføring og regnskab.
Når et køb foretages, indsamles information om den benyttede IP-adresse for at modvirke bedrag og svindel. Retsgrundlaget for denne databehandling er EU’s generelle databeskyttelsesforordning, GDPR art. 6, stk. 1, litra b, c og f.

NYHEDSBREV:
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi information om dit navn, e-mail, og hvis påkrævet, dit telefonnummer. Formålet med denne indsamling af information er at sikre, at vi kan sende dig vores nyhedsbrev. Retsgrundlaget for denne databehandling er EU’s generelle databeskyttelsesforordning, GDPR art. 6, stk. 1, litra f.

MODTAGERE AF PERSONLIG DATA:
Information om dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og ordrenummer samt specifikke ønsker for levering, videresendes til den fragtvirksomhed, der er ansvarlig for at levere din pakke til dig. Ved køb af varer fra lager vil den nævnte data og information videregives til producenten eller sælgeren af de pågældende varer, som i den forbindelse vil være ansvarlig for leveringen. Information og data kan videregives til betroede samarbejdspartnere, som behandler information på vegne af virksomheden. De betroede samarbejdspartnere må ikke benytte denne information og data til andet formål end at fuldføre den arbejdsopgave, de skal udføre på vegne af virksomheden. De er derfor underlagt tavshedspligt.

DINE RETTIGHEDER:
Du har til enhver tid ret til at anmode os om oplysninger om dig, herunder hvilke data og informationer, vi har indsamlet og registreret om dig, til hvilket formål registreringen af data og informationer benyttes, hvem der modtager data og information om dig samt oplysninger om oprindelsen af dine data og informationer.
Du har krav på at blive tilsendt en kopi af de personlige data, vi har registreret om dig. Du kan sende en skriftlig anmodning om adgang til disse oplysninger via mail til hello@seamlessbasic.com.
Såfremt du kontakter os for at få udleveret en kopi af dine personlige data, beder vi dig dokumentere, at du er den person, du udgiver dig for at være.

RET TIL RETTELSER:
Vi retter alle forkerte oplysninger om dig. Såfremt du er blevet opmærksom på en fejl i den information, vi har registreret om dig, bedes du kontakte os via mail for at få korrigeret dette.

RET TIL SLETNING:
I visse henseender har du ret til at få slettet de personlige oplysninger og data, vi har registreret om dig. I det omfang det er nødvendigt, eksempelvis for at overholde juridiske forpligtelser, er vi dog ikke forpligtede til at slette persondata.

RET TIL BEGRÆNSNING AF BEHANDLING TIL OPBEVARING:
I visse henseender har du ret til kun at begrænse behandling af dine personoplysninger til opbevaring, eksempelvis hvis du mener, at de registrerede oplysninger om dig er forkerte.

RET TIL DATAPORTABILITET:
I visse henseender har du ret til at få dine personlige data, som du har givet os, returneret i et struktureret format, så du kan videregive disse data til en anden datakontrollør.

INDSIGELSESRET:
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som er registreret med henblik på markedsføring. Du har endvidere til enhver tid ret til, grundet eventuele særlige omstændigheder, at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

RET TIL TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE:
Du har til enhver tid ret til at trække det samtykke tilbage, som du gav os for en given behandling af dine persondata. Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, Kan du kontakte os via mail på hello@seamlessbasic.com.

RET TIL AT KLAGE:
Du har til enhver tid ret til at indsende en klage over vores behandling af dine persondata til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Danmark. Klagesager kan også tilsendes via mail til dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

SLETNING AF PERSONLIG DATA:
Den data og information, som blev registreret om dig, da du tilmeldte dig vores nyhedsbrev, bliver slettet, når du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage nyhedsbreve, medmindre der er andet formål for behandling af data.

SIKKERHED:
Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til personoplysninger for at udføre deres arbejde, får adgang til persondata.

KONTAKTINFORMATION:
Seamless Basic ApS
Norregade 29A
8370 Hadsten
Denmark
Cvr nr.: 40010424
hello@seamlessbasic.com

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIK:
Foretages der ændringer i vores persondatapolitik, vil du blive informeret om dette næste gang, du besøger hjemmesiden.