Journal med Mia Wagner

Det perfekte match

Mia Wagner investerede i Seamless Basic i den syvende sæson af Løvens Hule. Under Trine Weber Carlsens pitch var det tydeligt, at der var en interesse fra løvinden.

Mia Wagner fortæller, at "Fra det øjeblik jeg fik Seamless Basics tøj i hænderne, vidste jeg at det ville blive favoritterne i mit eget klædeskab og derfor tror jeg også det bliver mange andre kvinders evige "go to garment".

Jeg nyder så meget at tøjet fra Seamless Basic er produceret i naturlige og eksklusive materialer. Jeg får en oplevelse af at min krop bedre kan trække vejret, når jeg har Seamless Basics trøjer på."


Shop de styles, Trine havde med i Løvens Hule

Seamless Basic

Seamless Basic styles har ikke sidesømme, hvilket har en stor betydning for Mia Wagner.

"Den behagelige pasform gør at jeg kan fokusere på det, jeg skal udrette eller dem, der er omkring mig, uden at blive distraheret af tøj, der krøller eller folder mærkelige steder. Det er især rart, når jeg skal performe."

Med en travl hverdag kan Mia Wagner godt lide at gøre det nemt og enkelt, når hun skal foretage hurtige tøjskift.

"Jeg skal ofte skifte hurtigt fra hverdag til festtøj og kan godt have lyst til at aftengaderoben også er blød og komfortabel, derfor ender jeg tit i en af trøjerne i mulberry silke, som holder sig pæne hele dagen og aftenen med. Det passer godt med min stil, som til tider godt kan være lidt enkel og klassisk."


SHOP MULBERRY SILKE

Emballagens betydning

Seamless Basics værdier afspejler sig både i emballagen og i produktet. Det er den oplagte gave til dig selv, eller en du holder af. Mia Wagner er helt bevidst om værdierne og den symbolske betydning;

"Den smukke emballage gør jeg kan give tøjet i gave til dem jeg holder allermest af og at de forstår at her er et ganske særligt produkt, som skal passes på med den samme kærlighed, som vi passer på vores relation."


SE VORES GAVEIDEER