Journal med Malene Friis

Journal med Malene Friis

Amour og Cotton Spaghetti

Min Amour bluse og matchene Cotton Spaghetti top er blevet to favoritter i min garderobe. De er så skønne sammen. De to styles kan bruges under alt eller blot alene, hvor det så bidrager til rene og feminine linjer. Jeg bruger ofte veste eller blazer og her er Amour fantastisk at have under. 


Shop Amour

Mellow Classic

Mellow Classic blusen i Bordeaux er den perfekte bluse altid at have i din garderobe. Udover at være komfortabel, så kan Mellow både gå til hverdag, men i den grad også bruges til mere festlige begivenheder. Jeg elsker tone i tone og Mellow blusen under f.eks. Min brune Spencer kjole er et formidabelt match og kan redde enhver tøjkrise. Du kan altid få blusen til at se mere festlig ud ved at sætte nogle fine accessories til. Jeg har taget min perlekæde på og voila. Jeg bruger den også til jeans, sneakers og blazer i hverdagen. Snittet ved kravebenene gør at jeg elsker blusen, så smukt og feminint!


Shop Mellow Classic

Mellow Classic og Slacks

Som sæt, hvor jeg både har Mellow bluse og Mellow bukser på, kan jeg godt lide at sætte lidt ekstra farve til, hvis jeg skal have sættet på job eller på studie. I weekenden ville jeg bare holde sættet simpelt og det fungerer også! De fine flæsekanter på både bluse og bukser gør sættet perfekt til alle anledninger. Jeg vil bruge bukserne alene til sommer med sandaler og en løs oversize skjorte eller en farverig top. 


Shop Mellow Slacks

Få stylinginspiration af Malene